tisdag, mars 24, 2009

Kräken är närmare bestämt Gustaf Jerry Segerholm och... Jan Kallberg!

OK, jag ska erkänna att jag hade missförstått en sak i mitt förra inlägg; det är inte i stämningen det klagas på att det saknades en styrelseledamot - det är i konkursbouppteckningen det förhållandet tas upp i en anmärkning. (Och det är den enda kritiken som förekommer i bouppteckningen.)

Men vilka är det egentligen som ligger bakom stämningen? Tja, käranden i stämningen är Consolidated Courage, ett limited liability company (ungefär aktiebolag) inregistrerat i Texas. I Sverige företräds de av Gustaf Jerry Segerholm, jur. kand.

Kollar man upp Consolidated Courage hos Texas Comptroller of Public Accounts (delstatens tillsynsfunktion) ser man att företagets registrerade manager är en Jon Kalberg, vilket i förstone inte verkar leda så mycket längre. Tills man inser att det är en felstavning. Domänen consolidatedcourage.com (och andra relaterade domäner som nelsonroyal.com) är registrerad på Jan Kallberg. Ja, den Jan Kallberg. Allas vår favorittyckare och bloggare. Som gärna bloggar om anstötligheter.

Han får väl blogga om sig själv nu, då.

Inga kommentarer:

 
MediaCreeper Creeper